Belváros-Lipótváros

OkosparkolásOLD


A Belváros-Lipótváros Közterület-felügyelet megrendelésére készült alkalmazás parkolóhely szintű foglaltsági információt nyújt felhasználóinak - első körben az V. kerületi utcai parkoló helyekről, de további parkolóhelyek bevonása várható a jövőben.A foglaltsági információk révén az autósoknak lehetősége lesz gyorsabban megtalálni az éppen szabad helyeket rengeteg időt és üzemanyagot megspórolva maguknak. A felesleges autózás elkerülésével pedig kevésbé terhelik a környezetüket, csökken a dugók kialakulásának valószínűsége.

Az alkalmazásban lehetőség van külön keresni parkolóhely típusokra: mozgássérülteknek fenntartott, elektromos töltésre szolgáló parkolóhelyekre, vagy rakodóhelyekre.

Az alkalmazás ezen kívül támogatja 
(i) a kiválasztott parkolóhelyre való navigációt a felhasználó telefonján lévő navigációs alkalmazások meghívásával, valamint
(ii) a parkolási díj SMS alapú kifizetését is: a megfelelő mobilszolgáltató (Vodafone, Telekom vagy Telenor) és rendszám beállítása után automatikusan megírja a parkolás indításához szükséges SMS-t a térképen kiválasztott helyre vonatkozóan. A sikeres fizetés feltétele, hogy a felhasználó jogosult legyen SMS alapú fizetésre).

Visszajelzéseiket várjuk a következő e-mail címre

info.parker@belvaros-lipotvaros.hu