Belváros-Lipótváros

ONLINE PÓTDÍJFIZETÉS

Mielőtt továbblép az online pótdíjfizetés oldalunkra, itt olvashatja az Adattovábbítási nyilatkozatot és a  Simple Pay felhasználói tájékoztatót.

A befizetés kezdeményezéséhez pedig kattintson az alábbi képre:

Kép leírása


A bankkártyás fizetés menete:
  1. A pótdíj kifizetéséhez először szíveskedjen megadni a gépjármű szélvédőjéhez helyezett piros tasakban talált pótdíjszelvényen szereplő „Azonosítószám”-ot, illetve a pótdíjazott gépjármű „Rendszám”-át. Amennyiben a pótdíjtartozásról a gépjármű üzemben tartójának felszólító levelet voltunk kénytelen küldeni, ezesetben szíveskedjen a postán kapott levélben szereplő „Hivatkozási szám”-ot, illetve a pótdíjazott gépjármű „Rendszám”-át megadni.
  2. Az oldalra belépve szíveskedjen ellenőrizni a befizetni kívánt pótdíjazási esemény(ek) adatait!
  3. Az „Adattovábbítási nyilatkozat” elfogadása, majd a „Fizetés indítása...” gombra kattintva Ön átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
  4. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét, majd a „Fizetés” gombra kattintva a tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  5. A fizetés sikerességéről egy „Sikeres befizetés” tájékoztató üzenetet fog kapni, befizetése pedig automatikusan könyvelésre került pótdíjazási eseményén!

ELFOGADOTT KÁRTYATÍPUSOK

Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.